Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Vrácení zboží do 60 dnů

VRÁCENÍ ZBOŽÍ DO 60 DNŮ OD PŘEVZETÍ

 

Protože při nákupu přes e-shop nemáte možnost si zboží důkladně prohlédnout nebo „osahat“, může se stát, že po jeho zakoupení a následném převzetí zjistíte, že není vhodné nebo nevyhovuje vašim představám.

Chceme vás informovat, že v takovém případě máte právo na vrácení zboží (odstoupení od kupní smlouvy) do 14 dnů od jeho převzetí, a to bez udání důvodu. Více informací naleznete zde.

Kromě zákonného nároku na odstoupení od smlouvy do 14 dnů, Nábytek Harmonia s.r.o. (dále jen prodávající) dobrovolně poskytuje kupujícím (koncovým spotřebitelům) možnost vrácení zboží do 60 dnů od jeho převzetí. Kupující může odstoupit od kupní smlouvy i po uplynutí zákonné 14denní lhůty tím, že zboží zašle zpět prodávajícímu do 60 dnů od jeho převzetí. Pro dodržení této lhůty je rozhodující den odeslání zboží zpět nebo den předání vráceného zboží kupujícím prodávajícímu. Lhůta se počítá v kalendářních dnech, nikoliv pracovních, a začíná běžet následující kalendářní den po převzetí zboží kupujícím.

Pokud je zboží v původním obalu, kompletní, nepoužité a nepoškozené, a pokud nejde o zboží upravené podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, vrátí prodávající kupujícímu 100 % hodnoty vráceného zboží. V případě, že chybí původní obal, zboží je poškozené nebo jeví známky používání, má prodávající právo naúčtovat kupujícímu náklady na uvedení zboží do původního stavu nebo vrácení odmítnout. Vrácení zboží není možné v případě zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit (zejména matrace, povlečení apod.) a zakázkové výroby, tj. výroby nebo úpravy zboží podle individuálních požadavků zákazníka.

 

JAK ZBOŽÍ VRÁTIT?

 • doručením na adresu: třída Tomáše Bati 1635 (budova č. 52c – areál Toma a.s.), 765 02 Otrokovice

• Prostřednictvím služby zpětného převzetí zboží prodávajícím u kupujícího. Cena této služby je individuální a na žádost kupujícího.

 

KDY OBDRŽÍTE PENÍZE ZPĚT?

Peníze zašleme na váš bankovní účet co nejdříve, nejpozději však do 14 dnů od obdržení vráceného zboží.

 

POZOR: Platí pro objednávky přijaté po 13.8.2024. Do uvedené doby platí pro vrácení zboží pouze zákonná 14-ti denní lhůta.

 

Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás co nejdříve po převzetí zboží kontaktovat. Rádi vám poradíme a bez zbytečných průtahů pomůžeme najít nejvhodnější řešení.


instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů