Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Sleva 500 Kč na další nákup

SLEVA 500 KČ NA DALŠÍ NÁKUP

 

Jako projev naší vděčnosti za Vaši důvěru Vám nábytek Harmonia s.r.o. poskytuje slevový kupon v hodnotě 500 Kč za každou úspěšně vyřízenou objednávku v našem eshopu nabytek-harmonia.cz. Tento kupon můžete využít po dobu 90 dnů od jeho vystavení na další nákup v hodnotě minimálně 5000 Kč (bez započítání dopravy a služby výnos do patra). V případě, že hodnota objednávky před jejím doručením nebo během 14 dnů po doručení klesne pod částku 5000 Kč, například v důsledku vrácení nebo zrušení části objednávky, nárok na uplatnění slevového kuponu zaniká. Slevový kupon bude následně ze zbývající objednávky automaticky odebrán tzn. celková částka objednávky se zvýší o hodnotu kuponu. Pokud jste již objednávku dříve uhradili, pak bude třeba zbývající sumu doplatit. V případě, že vám budeme vracet částku za zrušenou část objednávky, odečteme z ní hodnotu kuponu.

Kupon je přenosný, takže ho můžete darovat nebo přenechat jinému. Platí i na již zlevněné zboží.

Slevový kupon Vám bude automaticky vygenerován a zaslán emailem po vyřízení Vaší objednávky (po doručení zboží).

Nabídka platí od 13.8.2024 do odvolání. To znamená, že Nábytek harmonia s.r.o. si vyhrazuje právo kdykoli tuto akci ukončit. Prosíme, buďte proto obezřetní a včas využijte nabízené možnosti, abyste nepropásli příležitost k úsporám.

Slevový kód stačí zkopírovat nebo vepsat do příslušného políčka v posledním kroku objednávky.

 


instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů